Hogwarts Legacy spelers vinden zeer effectief wapen

News
dinsdag, 14 februari 2023 om 13:30
hogwarts legacyf1610368146
Hogwarts Legacy biedt spelers de kans om helemaal op te gaan in de wereld van Harry Potter. Maar in tegenstelling tot hoe Harry de boel zelf doorgaans aanpakt, kun je flink gewelddadig te werk gaan in de game. Spelers hebben nu een heel opvallende, maar zeer effectieve manier gevonden om je vijanden te lijf te gaan.
De verleiding is groot om te denken dat een heks of tovenaar uiteindelijk altijd terugvalt op spreuken. Maar Hogwarts Legacy spelers hebben ontdekt dat uitgerekend groene vingers je een groot voordeel kunnen geven in de game. Het ultieme wapen is in veel gevallen geen vloek, maar kool.
Met de juiste perks kun je namelijk je Chinese Chomping Cabbages volkomen overpowered maken, zo legt CumboJumbo uit op Reddit. Als je de Herbology 3 trait op al je kleding gebruikt en combineert met de Fertiliser perk Potting Tables en van de Room of Requirement, kun je elke paar minuten een klein legertje moordlustige kolen op je vijanden afsturen. Op die manier kun je met veel vijanden al na een paar seconden afrekenen.
Een comment op CumboJumbo’s post komt met nog meer manieren om planten te gebruiken. Zo kun je planten op je vijanden af sturen, zonder dat je stealth gebroken wordt. De juiste combinatie van planten kan bovendien zonder problemen de meeste bazen verslaan.

Hogwarts Legacy bijzonder populair

Hogwarts Legacy is al sinds voor zijn release bijzonder populair gebeleken. De game breekt kijkcijferrecords op Twitch en heeft enorme hoeveelheden gelijktijdige spelers op Steam. Deze kooltrucjes zijn dan ook niet de eerste en waarschijnlijk niet de laatste interessante tip die spelers ontdekken.

Populair Nieuws