Zo krijg je supersnel veel geld in Hogwarts Legacy

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 12:00
hogwarts legacy hippogryphf1675675091
Hogwarts Legacy is officieel uit en dus kun je de toverwereld van Harry Potter verkennen. Toch is deze open-world game ook bedoeld om geld in te verdienen voor nieuwe voorwerpen. Gelukkig voor jou is er een manier om supersnel veel geld te verdienen.
Hogwarts Legacy wordt namelijk momenteel nog geplaagd door een "cheat" waarmee je vroeg in de game al heel veel geld kunt verdienen. Op deze manier kun je al na een paar uur spelen een rijkgevulde beurs hebben voor wanneer je de benodigde materialen moet komen voor elixers en andere brouwsels.
Specifiek kun je profiteren van de "cheat" tijdens de Secret of the Resitricted Section-quest die vrij vroeg in de game zit. Na het voltooien van deze missie krijg je de spreuk Disillusionment. Deze heb je nodig om een speciaal soort kisten te openen die her en der door Zweinstein te vinden zijn.

Supersnel veel geld in Hogwarts Legacy vinden

Wanneer je te dichtbij deze kisten met grote ogen komt, gaan ze op slot. Door het gebruik van de spreuk Disillusionment kun je tijdelijk onzichtbaar worden en de kisten wel gewoon openen. Op die manier krijg je telkens weer 500 coins die je aan je beurs toe kunt voegen. Nadat je flink wat kisten in het kasteel hebt geopend, is het tijd om door te gaan naar Hogsmeade, waar je in een paar minuten tijd zo'n 6000 coins kunt krijgen als je weet waar de kisten zijn.