Hogwarts Legacy wordt tijdens gamescom 2022 getoond

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 11:30
hogwarts legacyf1673674949
We hebben al een tijdje geen nieuwe beelden van Hogwarts Legacy meer gezien. Zorgen dat de game nog meer vertraging had opgelopen werden onlangs dan ook bevestigd. Toch mogen we al snel meer beelden verwachten, want de game komt langs op gamescom.
Harry Potter-fans kijken er al enige tijd naar uit om naar Zweinstein te gaan in Hogwarts Legacy. Maar helaas heeft de game al een aantal keren de nodige vertraging opgelopen. Zo werd onlangs bekend dat de release is opgeschoven naar 2023.
Maar die klap wordt wat verzacht op 23 augustus. Dan is Hogwarts Legacy namelijk te zien in Opening Night Live, de show die gamescom 2022 aftrapt. Geoff Keighley, de gastheer van het evenement, spreekt van een “exclusieve nieuwe blik” op de game.
Het is de eerste keer in lange tijd dat we officieel nieuwe beelden van de game te zien krijgen. De laatste keer dat er veel informatie naar buiten werd gebracht was tijdens een State of Play in maart. Eerder deze maand kwam ook een kleine hoeveelheid beeldmateriaal naar buiten die op een evenement voor ontwikkelaars was getoond.

Wanneer is de release van Hogwarst Legacy?

Er is onder fans veel speculatie geweest over de releasedatum van Hogwarts Legacy. Het is alleen gebleken dat veel aanwijzingen voor bijvoorbeeld een release in december iets te optimistisch zijn aangegrepen. De game verschijnt in 2023, maar gelukkig is het wachten op 10 februari nog aardig te overzien.

Populair Nieuws