ING storing zorgt voor problemen met internetbankieren

News
woensdag, 17 augustus 2022 om 10:58
Als je klant bent bij de ING kan het zijn dat je bankzaken vandaag niet al te soepel verlopen. Er zijn namelijk veel meldingen van een storing bij de bank. Veel klanten kunnen niet inloggen of overboeken.
Veel ING klanten lijken te maken te hebben met een storing bij de bank. Meldingen op Allestoringen begonnen vanochtend rond 9.30 en zijn in korte tijd ruim boven de vijfhonderd uitgekomen. De meeste klanten melden problemen met overboeken, maar er zijn ook moeilijkheden met inloggen, vooral bij mobiel bankieren.
Een daling in het aantal meldingen is nog niet ingezet. Sterker nog, de problemen lijken vooralsnog alleen maar te groeien. Helaas lijkt er nog geen oorzaak bekend en zijn reacties vanuit ING nog niet heel talrijk.
Er is inmiddels enige erkenning van de problemen. Hij wordt door ING omschreven als "problemen met zakelijk internetbankieren". Verschillende klanten geven aan van de problemen last te hebben, maar ING weet nog niet te melden wat er aan de hand is.

Wanneer is de ING storing opgelost?

In het verleden heeft ING het vaak via Twitter laten weten als er een grote storing was. Vooralsnog gebeurt dat bij de huidige problemen nog alleen als reactie op klanten die het probleem melden bij de bank. Er wordt aangegeven dat er gewerkt wordt aan een snelle oplossing, als is nog niet duidelijk wanneer we een oplossing kunnen verwachten.