Is dit de releasedatum van Hogwarts Legacy?

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 9:00
hogwarts legacy desktopf1609859998
Veel Harry Potter-fans kijken erg uit naar Hogwarts Legacy. Helaas komt er maar zeer sporadisch officiële informatie naar buiten. De game heeft bijvoorbeeld nog geen releasedatum, maar het lijkt erop dat die nu mogelijk onbedoeld bekend is geworden.
Naast de game zelf is er ook een Hogwarst Legacy artbook in aantocht. Op veel online winkels stond de releasedatum van dat boek tot voor kort nog vermeld als de overduidelijke placeholder 31 december. Maar verschillende fans die een pre-order hadden bij Amazon UK, hebben onlangs een e-mail gekregen waarin deze datum is veranderd (via VGC).
Volgens de e-mail komt het artbook nu op 6 december uit. Deze datum staat ook vermeld op de productpagina van Amazon in het Verenigd Koninkrijk. Veel fans denken dan ook dat hiermee de releasedatum van de game ook per ongeluk bekend is gemaakt.
hogwarts legacy screenf1674732515

Verschijnt Hogwarts Legacy in december?

De gedachte dat de game op dezelfde dag uit moet komen als het artbook is niet vergezocht. Een artbook kan natuurlijk later verschijnen dan de game, zoals bij God of War Ragnarok. Maar een artbook voor Gotham Knights, een game die net als Hogwarts Legacy wordt uitgegeven door Warner Bros., deelt zijn (bevestigde) releasedatum wel met de game.
Het is overigens niet de eerste keer dat dit Hogwarts Legacy artbook mogelijk de releasedatum van de game verklapt. Eerder werd de releasedatum van het boek op veel plekken vermeld als 6 september. Dat leek destijds een geschikte releasedatum voor de game, maar voelt nu als wat kort dag, zeker omdat de datum nog niet daadwerkelijk is onthuld.

Populair Nieuws