Nieuwe Hogwarts Legacy beelden online te zien

News
donderdag, 04 augustus 2022 om 13:59
hogwarts legacyf1609859698
Fans wachten al een tijdje in spanning af tot er weer nieuwe informatie over Hogwarts Legacy bekend wordt gemaakt. Maar het blijft vanuit de ontwikkelaar en uitgever van de game nogal stil. Nu is er via een omweg wat nieuw materiaal naar buiten gekomen.
Tijdens een online-evenement van het softwarebedrijf Autodesk is wat beeldmateriaal van Hogwarts Legacy getoond. De ontwikkelaars van de game lieten zien hoe ze Autodesk-software gebruiken om de game te maken. Daarbij is onder andere een cutscene uit de game gedeeld, die vervolgens de ronde is gaan doen op Reddit en Twitter.
In de cutscene is te zien hoe twee Zweinstein-leerlingen toekijken terwijl duistere tovenaars een hippogrief in bedwang proberen te krijgen. Ook zijn de tools getoond waarmee NPC’s gemaakt worden, waarmee ook Professor Abraham Ronen is onthuld. Er is ook een nieuw screenshot van de character creator in de game.

Wanneer is de release van Hogwart Legacy?

Het is momenteel nog altijd onduidelijk wanneer Hogwarts Legacy uit moet komen, al staat de game nog steeds voor dit jaar op de planning. Wel denken sommige fans te weten wanneer de releasedatum precies is. Een artbook voor bij de game heeft onlangs namelijk een nieuwe releasedatum gekregen en veel fans gaan ervan uit dat dit dezelfde releasedatum moet zijn als van de game.
Overigens is er een kans dat je voor die tijd al aan de slag kunt. Fans hebben namelijk ook wat verborgen informatie gevonden op de website van de game. Daardoor zijn potentiële edities van de game gelekt. Sommige edities geven early access.

Populair Nieuws