Hogwarts Legacy releasewindow bekendgemaakt

News
vrijdag, 18 maart 2022 om 9:30
hogwarts legacy screenf1674732515
Hogwarts Legacy verschijnt nog in 2022. Zo is tijdens de State of Play van Hogwarts Legacy bekendgemaakt. Helaas is er nog geen exacte datum en moeten we het met een Hogwarts Legacy releasewindow doen. De game verschijnt in Holiday 2022.
Holiday 2022 is nog een vrij brede periode voor Hogwarts Legacy om in te verschijnen. Doorgaans betekent dit de periode voor de feestdagen in de Verenigde Staten, waardoor gespeculeerd wordt dat de game in november zal verschijnen. Begin december wordt als de uiterlijke periode van release gezien, maar voor nu blijft het nog wachten op een officiële releasedatum voor de game.
Uiteraard is het ook nog mogelijk dat de game uitgesteld wordt naar 2023. Oorspronkelijk had de game van Avalanche vorig jaar immers al moeten verschijnen, maar begin 2021 werd de game uitgesteld naar 2022. Sindsdien is het lange tijd stil geweest rondom de game, maar dankzij de nieuwe State of Play zijn de eerste uitgebreide gameplaybeelden uit de doeken gedaan.
Deze kun je hieronder bekijken.

Meer dan alleen de Hogwarts Legacy releasewindow onthuld

Naast de releasewindow van Hogwarts Legacy zijn ook nog tal van andere details onthuld rondom de game. Zo zijn de eerste plotdetails bekendgemaakt. Als vijfdejaars student betreedt je Hogwarts als nieuwe student waarbij je te maken krijgt met een onderzoek naar een mogelijke opstand onder leiding van goblin Ranrok. De goblins zouden de handen ineen hebben geslagen met duistere tovenaars.
Toch is het niet alleen maar kommer en kwel, want als student mag je ook Hogwarts lekker verkennen en verschillende lessen volgen. Zo kun je potions brouwen, krijg je les tegen de duistere magie en kun je op een bezem rondvliegen. Tal van bekende locaties buiten Hogwarts komen ook naar voren in de beelden, waaronder Hogsmeade en Gringotts Wizarding Bank.