Hogwarts Legacy brengt weer een bijzondere video

News
maandag, 05 december 2022 om 16:30
hogwarts legacy desktopf1609859998
De meeste game-uitgevers doen marketing via trailers, showcases en soms livestreams. Dat alles is Hogwarts Legacy niet vreemd, maar de game gebruikt ook wat minder gebruikelijke marketingstrategieën. Nu krijgen fans bijvoorbeeld muziekvideo’s voorgeschoteld.
Hogwarts Legacy laat nog even op zich wachten, maar de ontwikkelaars willen natuurlijk niet dat je de game in de tussentijd vergeet. In plaats van af en toe een trailer op Twitter of YouTube te gooien, komt Hogwarts Legacy af en toe met iets bijzonders. Zo hebben we al meerdere keren AMSR-video’s over de game gezien.
Nu is er een nieuw soort ‘trailer’, namelijk een muziekvideo. Hierin zien we een live-uitvoering van een stuk muziek uit de game, terwijl op de achtergrond beelden van Zweinstein worden geprojecteerd. Het stuk dat gespeeld wordt is Overture to the Unwritten en je kunt hieronder de muziek horen en de video kijken.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy heeft helaas het nodige uitstel gehad. Eigenlijk had de game dit jaar uit moeten komen, maar nu staat de release gepland voor 10 februari 2023. Op die datum verschijnt hij voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC, terwijl een Nintendo Switch versie later volgt.
Twijfel je nog over het platform waarop je de game gaat spelen? Neem vooral in je overweging mee dat de PlayStation-versies een exclusieve quest krijgen. Wat die zoal inhoudt is gelukkig al uit de doeken gedaan, dus als het je niet interessant lijkt kun je met een gerust hart voor een ander platform kiezen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties