Check nieuwe Hogwarts Legacy locatie in bizarre ASMR video

News
donderdag, 19 mei 2022 om 13:00
hogwarts legacy screenf1674732515
Potter-fans zullen opgetogen zijn om te leren dat er nieuwe beelden te zien zijn van locaties in Hogwarts Legacy. Hoe werden deze beelden onthuld? Door niets minder dan een ASMR video.
ASMR zijn video's met rustige geluiden, bedoeld om luisteraars een kalm gevoel te geven. Verwacht daarom ook geen actievolle scenario's te zien. In plaats daarvan krijgen we een paar panning shots van Hogwarts en Hogsmeade. Of Zwijnstein en Zwijnveld, als je vooral bekend bent met de Nederlandse vertalingen van Harry Potter.
Kalmerend is het zeker. We horen rustige regenval 'op een lenteachtige avond'. Naast dit leren we weinig nieuws. Maar het is leuk om alles eens van een rustgevende kant te bekijken. Gelukkig weten we al dat het spel rond de kerstdagen uitkomt, en dat Hogwarts Legacy geen microtransactions zal bevatten. En als je niet zo lang kan wachten is er altijd nog het bordspel.

Lessen volgen aan Hogwarts

In Hogwarts Legacy zullen spelers in de huid kruipen van een nieuwe leerling aan de toverschool, die ze zelf mogen ontwerpen. Verwacht alleen niet Harry Potter of veel andere bekende personages uit de boeken en films tegen te komen. De game speelt zich namelijk af aan het einde van de 19de eeuw. Wel is er mogelijk een kans dat we de klasgenoot worden van niemand minder dan Dumbledore, want de bekende tovenaar nam rond die tijd voor het eerst plaats in de schoolbanken van Hogwarts.