‘De Metal Gear Solid remake voor de PS5 is echt’

News
maandag, 05 december 2022 om 15:30
metal gear solid 5f1633331741
Het was een tijdje stil rondom de geruchten over de Metal Gear Solid remake, maar Reddit maakt daar een einde aan. Volgens gebruiker Zhukov-74 bestaat de remake echt én volgt de aankondiging snel.
Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over een remake van een Metal Gear game, maar dit keer zou het echt zijn. Reddit-gebruiker Zhukov-74 laat weten geïnformeerd te zijn door anonieme bronnen over een remake van Metal Gear Solid. De game bestaat echt, is al jaren in de maak en is een PlayStation 5 exclusive. Volgens de data duurt het niet lang meer tot de officiële aankondiging.

Wordt de Metal Gear Solid remake aangekondigd tijdens The Game Awards?

Zhukov-74 meldt niet te weten wanneer de game aangekondigd wordt, noch wanneer we de game kunnen verwachten. Het zou volgens de Redditer tijdens The Game Awards kunnen zijn, aangezien dat evenement bijna plaatsvindt, maar niets is zeker. ‘’Het lek vertelt ons alleen dat het project echt is en dat het niet lang zou duren voor de game verschijnt.’’ De Redditer wijst erop dat de informatie niet 100% bevestigt kan worden en dat het om een gerucht gaat.
Metal Gear Solid kwam uit in 1998 als onderdeel van de Metal Gear-reeks en volgde op Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake. Alle drie de games zijn afkomstig van Hideo Kojima. In de games speel je als Solid Snake, een supersoldaat. In Metal Gear Solid moet hij een kernwapenfaciliteit infiltreren om een terroristische dreiging te neutraliseren.

Populair Nieuws