Exclusieve PS5, PS4 quest Hogwarts Legacy getoond

News
woensdag, 14 september 2022 om 11:30
hogwarts legacyf1673674949
Onlangs werd duidelijk dat de PlayStation-versies van Hogwarts Legacy een exclusieve quest zouden krijgen. Deze is nu officieel onthuld. Op PS4 en PS5 krijgt de game een hele extra dungeon.
Tussen neus en lippen door bevestigde de community manager van Avalanche Games onlangs dat de PlayStation-versies van Hogwarts Legacy een quest zouden krijgen die niet in andere versies te vinden is. Deze quest is nu getoond in een State of Play van Sony. De quest draait om een winkeltje in Hogsmeade (Zweinsveld).
Deze winkel was ooit eigendom van ene Madam Mason, maar nadat zij hem te koop aanbiedt kan de speler op onderzoek uit. Onder het winkeltje blijkt zich een enge dungeon te bevinden, vol valse muren en valstrikken en het spookt er ook nog eens. Via deze quest kun je ook een shopkeeper’s cosmetic set en een exclusieve winkel in Hogsmeade in de game vinden.
Hoewel deze quest alleen de vinden is in de PS5 en PS4 versies van Hogwarts Legacy is hij gelukkig niet gebonden aan pre-orders. Je hebt dus sowieso toegang, ook als je de game later koopt. Dat maakt het alleen niet minder zuur als je de game op Xbox, Switch of PC had willen spelen.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Fans moeten nog even wachten voor ze lessen kunnen gaan volgen op Zweinstein. Hogwarts Legacy is onlangs namelijk uitgesteld naar 2023. Wel verschijnt de game vrij vroeg in dat jaar, namelijk op 10 februari.

Populair Nieuws