Hogwarts Legacy krijgt exclusieve quest op PS4, PS5

News
vrijdag, 26 augustus 2022 om 11:00
hogwarts legacy desktopf1609859998
We moeten nog even geduld hebben voor Hogwarts Legacy uitkomt, maar rondom gamescom 2022 is gelukkig wel wat nieuwe info naar buiten gekomen. Maar een niet onbelangrijk detail is nooit aangekondigd en ontdekt in de PlayStation Store. De game krijgt namelijk een exclusieve quest op PS4 en PS5.
Mocht je er nog niet over uit zijn op welk platform je Hogwarts Legacy gaat spelen, dan is er nu een potentieel doorslaggevend detail naar buiten gekomen. De pre-orders voor de game zijn live in digitale stores en in de PlayStation Store is iets opvallends te lezen. Er is een exclusieve quest in de game op PS5 en PS4.
Op Twitter laat de community manager van Avalanche Games, de ontwikkelaar van Hogwarts Legacy, weten dat je deze quest in elke PlayStation-versie kun spelen. Het is dus geen pre-order bonus. Er is wel een pre-order bonus in de vorm van een recept voor de toverdrank Felix Felicis.
Het is nog niet bekend wat precies de inhoud is van de exclusieve quest. Het zal ongetwijfeld iets zijn dat je niet mist als je op een ander platforms speelt (en er bestaat een kans dat de quest op den duur niet exclusief zal zijn). Maar we kunnen ons voorstellen dat fans de quest liever wel dan niet hebben.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Hogwarts Legacy stond eerder nog op de planning voor dit najaar, maar werd helaas uitgesteld. Gelukkig valt het mee hoe ver de game is uitgesteld. De release staat nu gepland voor 10 februari 2023.