Hogwarts Legacy helpt je weer in slaap sukkelen

News
vrijdag, 20 januari 2023 om 13:30
hogwarts legacy screenf1674732515
Hogwarts Legacy staat voor de deur en het enthousiasme van veel fans is niet meer in bedwang te houden. De vraag is of dat enthousiasme niet wat teveel van een mens vraagt. Gelukkig schiet Hogwarts Legacy zelf te hulp met een manier om een beetje te kalmeren via ASMR.
We zijn het wel gewend om van games veel trailers te zien, het liefst epische. Maar het marketing team van Hogwarts Legacy komt nog wel eens met bijzondere ideeën. Een paar maanden terug verscheen er bijvoorbeeld een video waarin muziek uit de game live werd uitgevoerd.
Daarvoor experimenteerde Hogwarts Legacy met ASMR, een methode die veel mensen helpt om te ontspannen of zelfs in slaap te komen via het horen van bepaalde geluiden. Dat wordt nu herhaald met een nieuwe ASMR video. Er wordt een mooie wintermiddag getoond op en rond Zweinstein, met alleen kalmerende omgevingsgeluiden.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Het duurt niet lang meer voor je de mooie omgevingen in deze ASMR video zelf kan ontdekken. Hogwarts Legacy verschijnt namelijk op 10 februari. In eerste instantie komt de game uit voor PS5, Xbox Series X en PC, terwijl er later ook versies volgen voor last-gen consoles en de Nintendo Switch.
In de paar weken die je nog moet wachten is het trouwens verstandig om voorzichtig te zijn op het internet. Er zijn allerlei spoilers voor de game gelekt, omdat er foto’s uit het officiële artbook online geplaatst zijn. Op veel plaatsen worden die niet, of met gepaste waarschuwingen gepost, maar er zijn helaas ook mensen die het leuk vinden om andere ongevraagd te spoilen, dus let goed op.