Dit zijn alle Hogwarts Legacy pre-order voordelen

Article
donderdag, 19 januari 2023 om 14:30
hogwarts legacy screenf1674732515
Over minder dan een maand is het tijd voor Hogwarts Legacy. De nieuwe Harry Potter-game belooft een toffe open-world voor te schotelen in de magische wereld die J.K. Rowling ooit bedacht. Mocht je niet willen wachten op de release, is er genoeg reden om de game alvast te pre-orderen. Dit zijn alle Hogwarts Legacy pre-order voordelen op een rijtje!
Hogwarts Legacy belooft een gigantische release te worden voor Warner Bros Games. De Harry Potter-reeks heeft flink wat moeilijke jaren achter de rug dankzij dubieuze uitspraken van J.K. Rowling, maar daar heeft ontwikkelaar Avalanche Software afstand van genomen. De ontwikkelaar wil gewoon een toffe game afleveren die zich een paar honderd jaar voor Harry Potters verhaal afspeelt.
De nieuwe game geeft spelers dan ook de vrijheid om hun eigen personage te ontwikkelen en hun eigen leven te bouwen in Hogwarts. Op 10 februari verschijnt de game officieel, maar pre-orderen is al een tijdje mogelijk. Specifiek kun je kiezen voor de standaard versie van de game en de Deluxe Editie. Wie voor die laatste kiest, ontvangt flink wat extra voordelen, zoals het feit dat je een stukje eerder mag beginnen met de game.

Hogwarts Legacy pre-orderen voor vroege toegang

Wie Hogwarts Legacy’s Deluxe Edition pre-ordert mag drie dagen eerder aan de slag met de Harry Potter-game. De game komt eigenlijk pas uit op 10 februari, maar voor de speciale bundel wordt toegang al 72 uur voor de release gegeven. Op die manier kun je dus al vanaf 7 februari aan de slag met de game. Dit voordeel geldt ook voor iedereen die de Collector’s Edition heeft besteld, maar die is inmiddels overal uitverkocht.

Dark Arts Pack

Het tweede voordeel dat je hebt als je de Deluxe Edition van Hogwarts Legacy pre-ordered is dat je de Dark Arts Pack krijgt. Deze bestaat uit vier cosmetische voorwerpen die je tijdens je avontuur op Hogwarts kunt gebruiken. Het betreft:
  • Berijdbare Terzieler
  • Strijdarena Zwarte Kunsten
  • Cosmetische set Zwarte Kunsten
  • Garnizoenshoed

Pre-order voordeel

Buiten de voordelen van de Deluxe Edition heeft pre-orderen van de game, ongeacht de versie daarvan, nog een aantal andere voordelen. Zo krijgt iedereen die de game in de pre-order zet een speciale Onyx Hippogriff. Hierdoor oogt jouw gevleugelde vriend een stukje anders dan die van je vrienden.
Ga jij Hogwarts Legacy pre-orderen? Laat het ons weten in de reacties hieronder en op welk platform je de game gaat spelen. PlayStation-spelers krijgen namelijk ook nog eens toegang tot een speciale missie, genaamd Hauted Hogsmeade.
Hogwarts Legacy verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC op 10 februari. De PlayStation 4 en Xbox One-versies verschijnen op 4 april. De Switch-versie komt op 25 juli uit.