Pas op: Bergen Hogwarts Legacy spoilers online

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 15:30
hogwarts legacyf1609859698
het duurt nog een paar weken voor Hogwarts Legacy uitkomt. Maar helaas ben je nu al niet meer veilig voor spoilers. Er is namelijk veel informatie uit het artbook van de game online verschenen.
Het internet kan een geweldige bron van informatie zijn, maar helaas stroomt de bron ook wel eens over. Net zoals water behoorlijke schade aan kan richten, is informatie ook niet altijd welkom. Bijvoorbeeld als het spoilers zijn voor een game waar je al een tijd naar uitkijkt.
Dat lijkt nu het geval met Hogwarts Legacy. Een Twitter-gebruiker heeft verschillende foto’s uit het artbook van de game gedeeld en beelden verspreiden zich hard via social media. Onder andere de map van de game en verschillende personages zijn te zien in de gelekte beelden.
Het lijkt er bovendien ook op dat er beelden uit en informatie over de game zelf zijn gelekt. Het is dus zeker raadzaam om de komende tijd erg voorzichtig te zijn op social media. Als je al tijden wacht op Hogwarts Legacy zou het natuurlijk jammer zijn als je nu ineens van alles over de game ziet terwijl je hem nog niet kan spelen.

Wanneer is de release van Hogwarts Legacy?

Als je alles zelf wil ontdekken tijdens het spelen van de game, moet je nog even wachten. Vanaf 10 februari kun je aan de slag op PC, PS5 en Xbox Series X. In april en juli verschijnen er ook versies voor last-gen consoles en Nintendo Switch.