Zo gaat je Switch batterij langer mee onderweg

  De Nintendo Switch is alweer een paar jaar op de markt en als er één pijnpunt is dat velen noemen als het aankomt op de hybride van Nintendo is het wel dat de batterij niet heel lang meegaat onderweg. Daar zijn gelukkig oplossingen voor. Zo kun je de Switch batterij via een powerbank verlengen en laat daar nou net een goede aanbieding voor zijn.

  De oorspronkelijk Nintendo Switch die in 2017 verscheen ging tussen de drie en vier uur mee, afhankelijk van de game die je speelt. Een revisie van het model in 2019 bracht die levensduur onderweg naar ongeveer zes uur. Toch is het niet ontzettend veel als je bijvoorbeeld lang onderweg bent of een tijdje geen oplader hebt.

  Veel fabrikanten kwamen dan ook met een slimme accessoire: een powerbank. Zo bracht ook Steelplay een Powerbank voor de Switch uit en die kun je nu met flinke korting scoren bij bol.com. Daar is de powerbank voor nog maar 29,69 euro te koop.

  De Steelplay powerbank is zo ontwikkeld dat je Switch ook nog eens rechtop staat en klaar is voor gebruik tijdens het opladen. Mocht je daar niet voor kiezen, kun je de Switch tot wel tweemaal helemaal opladen. Dit komt doordat de powerbank voorzien is van een 10.000 mAh batterij.

  Standaard zit ook direct een Micro-USB meegeleverd. Deze is bedoeld om de powerbank zelf op te laden wanneer deze leeg is. Ook is de Powerbank voorzien van nog een extra USB-poort om bijvoorbeeld je telefoon gelijktijdig mee op te laden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.