GTA V keert terug naar Xbox Game Pass

  Eén jaar nadat de game verdween keert GTA V nu terug naar de Xbox Game Pass. Voor het eerst zal GTA V ook te spelen zijn op Microsoft’s nieuwe cloud gaming service.

  Grand Theft Auto V was in april vorig jaar het laatst te spelen via de Xbox Game Pass, toen de game werd vervangen door Red Dead Redemption 2. Nu keert GTA V weer terug. De game zal vanaf donderdag te spelen zijn door mensen met de Game Pass.

  De terugkeer van GTA V werd vandaag aangekondigd naast zeven andere games die ook binnenkort naar de Game Pass komen. Zo zullen ook Zombie Army 4: Dead War en Disneyland Adventures te spelen zijn via de cloud, en volgt op 12 april NHL 21 voor de consoles via EA Play.

  Xbox Game Pass verzameling blijft maar groeien

  Xbox kondigt verder aan dat er meer dan 50 games in de verzameling compatibel zullen worden gemaakt met touch controls. Dit betekend dat deze games naast op de pc en de console binnenkort ook op android-telefoons gespeeld kunnen worden zonder een controller.

  De verzameling games die je krijgt bij de Xbox Game Pass is inmiddels al gigantisch, en het lijkt erop dat deze voorlopig blijft groeien. Zo werden er onlangs een groot aantal oudere Xbox games, 20 Bethesda games toegevoegd, en werd er vorige week bekend gemaakt dat er binnenkort maar liefst 60 indie games worden toegevoegd.De Xbox Game Pass Ultimate wordt inmiddels omschreven als ‘Netflix voor Games’, en lijkt het geld meer dan waard.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.