Nieuwe Red Dead Online update brengt flinke bonussen én korting!

  Pak je cowboyschoenen maar uit de kast, want het is een onwijs goede week om in Red Dead Online te duiken. De nieuwe Red Dead Online update brengt namelijk dubbele Red Dead Online dollars en extra XP. Daarnaast kun je ook nog eens met korting nieuwe spullen kopen voor je kamp.

  Wie in Red Dead Online investeert in een rol kiest eieren voor zijn geld. Zoveel is met iedere Red Dead Online update wel duidelijk en deze week is dat niet anders. Het kost je misschien flink wat goudstaven, maar dan krijg je daarmee wel een specialistische klasse: Bounty Hunter, Collector en Naturalist.

  Als je laatstgenoemde hebt gekozen, krijg je deze week flinke voordelen. Zo verdien je dubbele Red Dead Online dollars en XP voor alle Animal Samples die verkocht worden als je een Naturalist bent. Tevens krijg je extra 100 Sedative Varmint Rifle rounds en 5 Animal Revivers voor het samplen van een Legendary Animal. Toch houden de voordelen daar nog niet op.

  Er wordt tevens 5 goudstaven korting gegeven op de kosten voor de Naturalists Sample Kit, terwijl ook 40 procent korting te vinden is op de vishengel, al het visaas en alle hoeden. Als laatste genieten specialisten in deze klasse ook van 30 procent korting op alle Harriet’s Tonics, Novice en Promising Naturalist Items, alle items in Gus’ Store, en de Elephant Rifle.

  Nieuwe Red Dead Online update brengt speciale Care Package voor iedereen

  Naast de voordelen waar alleen de Naturalist van profiteert zijn er nog andere voordelen die de nieuwe Red Dead Online update met zich meebrengt. Zo krijgt iedereen een gratis Care Package voor in de wildernis. Deze bevat 3 Potent Herbivore Bait, 3 Potent Predator Bait, en 3 Special Lake Lures. Tevens is er korting van 40 procent op de Advanced Camera waarmee je een ronde van de Wildlife Photographer kunt voltooien.

  Wie Amazon Prime Gaming heeft, kan trouwens ook nog profiteren. Dan krijg je namelijk beloningen voor een gratis Bounty Hunter License en een prijs voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery. Het enige wat je moet doen is de Prime Gaming-account koppelen aan je Social Club-account. Wie voor 12 april deze accounts koppelt, krijgt als extraatje ook nog eens 40 procent korting op ieder zadel en 30 procent korting op sommige Multi-Class paarden en Horse Care Pamphlets van de Fence.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.