GTA Online zet Bikers, Executives en Gunrunners in het zonnetje

News
vrijdag, 08 april 2022 om 11:00
gta online careersf1649407357
Met de release van de next-gen versie van GTA Online, heeft Rockstar een nieuw systeem geïntroduceerd om nieuwe spelers op weg te helpen. Om dat nog eens te benadrukken worden nu ook Bikers, Executives en Gunrunners in de spotlight gezet.
Spelers die voor het eerst de wereld van GTA Online induiken op de PS5 of Xbox Series X, krijgen meteen wat hulp van Rockstar. Door middel van de Career Builder kan je namelijk meteen een carrière beginnen als Executive, Biker, Gunrunner of Nightclub Owner. Om die feature uit te lichten zal Rockstar de komende weken komen met bonussen om de ‘banen’ in het zonnetje te zetten.
Zo kunnen Bikers en Executives deze week profiteren van twee keer zoveel dollars en RP, wanneer ze opdrachten voltooien. Voor Bikers geldt de bonus op alle MC Work en MC Challenges. Executives kunnen veel verdienen met VIP Work en VIP Challenges via de SecuroServ CEO-sectie.
Daar blijft het bovendien niet bij. Salarissen voor Associates en Bodyguards die ingehuurd worden via SecuroServ is verdriedubbeld. En als je al Associate, Bodyguard of MC Member meedoet aan een Gunrunning Sell Mission, Nightclub Management Mission, Biker Sell Mission, of Special Cargo Sell Missions, dan krijg je een eenmalige bonus van 250.000 dollar.
Gunrunners worden ook niet vergeten door Rockstar. Zij krijgen namelijk maar liefst drie keer zoveel dollars en RP als ze Mobile Operations voltooien deze week. Als je nog geen Operations heb gedaan, dan kan je een MOC en bijbehorende upgrades en modificaties scoren met 30 procent korting de komende dagen.

Meer voordelen in GTA Online

Naast de bonussen voor bepaalde carrières, zijn er ook voordelen te vinden die voor alle spelers van GTA Online relevant zijn. Zo is de week niet compleet zonder een auto te kunnen winnen in het Diamond Casino & Resort en deze keer is dat de Annis Savestra.
Als je ondertussen vijf Pursuit Races afsluit met een top drie-klassering, dan krijg je gratis en voor niet eens Shitzu Hakuchou Drag naar je garage getransporteerd. Die kan je vervolgens mooi gebruiken voor Stunt Races, waar daar zal je deze week drie keer zoveel dollars en RP voor verdienen.