Het ESO Lost Treasures of Skyrim Event is van start gegaan!

  Het laatste DLC pakket voor The Dark Heart of Skyrim in The Elder Scrolls Online komt er bijna aan, maar voor het zover is, is het eerst tijd voor het Lost Treasures of Skyrim Event.

  Eén van de nieuwe features die de Greymoor uitbreiding aan ESO heeft toegevoegd is het Antiquities systeem. Hiermee kunnen spelers speciale voorwerpen onderzoeken, om daar vervolgens aanwijzingen uit te halen om verborgen schatten in de grond te vinden. Dat systeem staat nu centraal in het Lost Treasures of Skyrim event.

  Tijdens het evenement worden spelers namelijk aangemoedigd om zoveel mogelijk schatten uit de grond te graven in Tamriel - niet alleen Skyrim zoals de titel doet vermoeden. Naarmate spelers meer en meer kostbare voorwerpen vinden op het continent, zal een balk op deze website steeds meer opvullen. Op 33, 66 en 100 procent zullen drie verschillende tiers vrijgespeeld worden, die zorgen voor bonussen voor alle spelers die in het bezit zijn van de Greymoor uitbreiding. Daar is alleen niet eeuwig de tijd voor, want het evenement loopt af op 5 oktober 16:00 Nederlandse tijd.

  Een nieuwe gast in je huis

  De beloningen die je kan vrijspelen tijdens het Lost Treasures of Skyrim event worden per tier interessanter. Bij de eerste mijlpaal zul je tatoeages krijgen voor je gezicht en lichaam, die de een horror-achtig design hebben. Bij de tweede mijlpaal zal je de beschikking krijgen over een Orchidfall Vale Fawn pet, maar de laatste mijlpaal is de echte reden om Tamriel af te zoeken naar schatten.

  Spelers krijgen namelijk niet alleen een nieuw huis - de Antiquarian’s Alpine Gallery Home - maar ook de allereerste Houseguest. Deze NPC kan je in je huis plaatsen en laten rondlopen, maar je kan ook met je gast praten, waardoor je huis een stuk levendiger wordt dan voorheen.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.