Elder Scrolls Online update voegt nieuwe Housing mogelijkheden toe

  Na het spelen van alle content in The Elder Scrolls Online waarbij je vecht tegen vampieren, monsters en andere spelers, kan je even goed ontspannen in je eigen huis. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios zal met Update 27 spelers nieuwe mogelijkheden geven in de Housing feature.

  Binnenkort zal Update 27 lanceren voor Elder Scrolls Online en daarbij spelers op PC en consoles nieuwe opties geven. Ook de Housing feature zal een flinke make-over krijgen van Zenimax Online Studios om het een echt levende plek te maken.

  Met de nieuwe update krijgen spelers namelijk de mogelijkheid om assistenten, mounts en pets door hun huis te laten bewegen. Op het moment kunnen de dieren en mensen alleen op één specifieke plek staan, wat je huis behoorlijk statisch maakt. Door middel van de pathing tool komt daar verandering, laat de ontwikkelaar weten via een blogpost.

  “Met Character Pathing willen we je dat je in je huis kan springen en meteen en makkelijk kan experimenteren met paths en dat het leuk is om te doen. Uiteindelijk is ons doel om een extra laag aan creativiteit toe te voegen aan het decoreren van je huis, terwijl het systeem toegankelijk moet blijven.”

  Cullen Lee, ESO Systems Designer

  Makkelijk Character Pathing systeem

  Het nieuwe systeem moet volgens de ontwikkelaar makkelijk in gebruik zijn. Spelers kunnen voor elk individueel karakter tot en met dertig nodes plaatsen, waar het desbetreffende karakter naartoe loopt. Vervolgens kan je instellen of ze in een rondje lopen of dat ze heen en weer lopen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om in te stellen of en hoe lang de karakters bij een node blijven staan. Genoeg opties dus voor spelers om hun huis een stuk huiselijker aan te laten voelen.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.