RuneScape en Old School RuneScape komen naar Steam

News
vrijdag, 25 september 2020 om 11:30
2045 d81daaa81f3e99768b89953a1d282cbaf1600959644
De MMORPG’s RuneScape en Old School RuneScape zullen binnenkort niet alleen meer hun eigen lokale client van studio Jagex hebben om te spelen. Medio oktober zal RuneScape 3 verschijnen op Steam, een paar maanden later (begin 2021) volgt ook jongere variant Old School RuneScape.
Op 14 oktober zal RuneScape verschijnen op Steam, waar spelers vervolgens op hun bestaande account direct verder kunnen met hun progressie. Nieuwe spelers kunnen via de Steam-client een account aanmaken om hun avontuur in de wereld van Gielinor te beginnen.
RuneScape lanceerde niet al te lang geleden ook al een eigen mobiele versie van zowel RuneScape als Old School RuneScape, waarmee spelers ook onderweg geen minuut verloren hoefden te laten gaan. Volgens Phill Mansell, CEO van Jagex, is de stap om de games naar Steam te pushen een logische zet om een nog groter aantal potentiële spelers te bereiken.

Wel updates voor RuneScape, geen RuneFest

Eerder dit jaar bracht Jagex voor RuneScape een nieuwe vaardigheid uit, met vlak daarna een aanzienlijke quest. Twee beloofde updates die waren gedaan tijdens RuneFest 2019. Hoewel ook het merendeel van het personeel van de studio nog vanuit huis werkt, zal er dit jaar volgens Jagex nog geregeld wat worden uitgebracht. Niet alles dat is beloofd tijdens RuneFest vorig jaar, maar wel een aantal zaken. Dit jaar zal RuneFest, gezien de coronacrisis, niet doorgaan.

Populair Nieuws