Elder Scrolls Online Markarth DLC details en proloog onthuld

  Het laatste hoofdstuk van The Dark Heart of Skyrim gaat binnenkort van start in The Elder Scrolls Online. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft meer details over de DLC bekendgemaakt en een proloog en nieuw in-game event aangekondigd tijdens een livestream.

  De verhaallijn die is begonnen in The Elder Scrolls Online: Greymoor, zal tot een einde komen in de aankomende Markarth DLC. Daarin zullen spelers reizen naar de Reach, waar de aartsvijanden van de Nords wonen. In deze nieuwe zone zal je dus te maken krijgen met een uitgebreide questline, maar ook een nieuwe solo arena die spelers tot het uiterste zal drijven.

  De Markarth DLC zal op 2 november lanceren op PC en 10 november op de PlayStation 4 en Xbox One. Voor het zover is kan je wel alvast aan de slag met de proloog voor de nieuwe DLC. In de in-game Crown Store kan je een nieuwe gratis quest beginnen die je voor zal bereiden op het laatste hoofdstuk in de Reach. Om met de nieuwe quest te hebben heb je bovendien alleen de base game nodig.

  Nog meer events in 2020

  Naast de Markarth DLC details zijn er tijdens de livestream van Zenimax Online Studios nog meer dingen bekendgemaakt. Zo zal vanaf volgende week een nieuw in-game event gelanceerd worden in The Elder Scrolls Online, het zogeheten Lost Treasures of Skyrim. Samen met de gehele ESO gemeenschap is het de bedoeling om verborgen schatten te vinden in de noordelijke provincie door middel van het Antiquities systeem. Worden er genoeg schatten gevonden, dan zullen er steeds meer tiers worden vrijgespeeld, waarbij iedereen getrakteerd wordt op mooie beloningen, zoals nieuwe pets, cosmetics en zelfs een compleet huis.

  Lost Treasures of Skyrim is bovendien niet het enige evenement dat er nog georganiseerd zal worden in 2020. Ook het Witches Festival, de Undaunted Celebration en het New Life Festival staan dit jaar nog op de planning. Voor de rest van het jaar zal de gemeenschap van Elder Scrolls Online ook nog op meerdere manieren worden beloond met de #TamrielTogether end-of-year promotion. In de komende weken zal Zenimax Online Studios daar meer over bekend maken, dus houdt onze Elder Scrolls Online hub goed in de gaten!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.