Harry Potter-ster: “Volwassen fans moeten verder met hun leven”

News
maandag, 18 maart 2024 om 16:00
harry potterf1672392942
De Harry Potter-reeks was voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun jonge leven. Er zijn nu dan ook veel volwassen fans fan de franchise. Maar één van de sterren van de filmreeks vindt dat eigenlijk niet kunnen.
Miriam Margolyes, bekend als Professor Sprout (Stronk, in het Nederlands) in de Harry Potter-films, heeft een belangrijke boodschap voor volwassen fans van de franchise. Het is namelijk tijd om verder te gaan met je leven. Margolyes liet zich daar nog niet al te lang geleden als eens over uit en verklaart zich nu nader tegenover ABC News.
De actrice is niet ongelukkig over de filmreeks en is nog steeds trots dat ze erin heeft gespeeld. Margolyes vindt het een prachtige filmreeks, maar hij is wat haar betreft voor kinderen. Na een bepaalde leeftijd is het tijd om hem te vergeten en andere dingen te gaan lezen en kijken. De actrice suggereert Charles Dickens.

Harry Potter krijgt nieuwe HBO tv-serie

Er zijn fans die de franchise al enigszins hebben laten vallen. Uitspraken van schrijver J.K. Rowling over transgender mensen maken dat een deel van de fans de schrijver en dus de franchise niet meer willen steunen. Dat weerhoudt Warner Bros. er niet van om Rowling te betrekken bij een nieuwe serie die in ontwikkeling is voor HBO Max.
Over die nieuwe serie is nog niet heel veel bekend, behalve dat elk seizoen één boek verfilmt en dat er wordt gemikt op een release in 2026. Over de cast is bijvoorbeeld niets onthuld, al hebben verschillende acteurs uit de films al aangegeven dat ze wel interesse hebben, of juist niet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties