Harry Potter acteur wil terugkeren in reboot serie

News
donderdag, 08 juni 2023 om 10:00
harry potterf1641210769
HBO is bezig met een nieuwe versie van Harry Potter. Het bedrijf gaat de boeken opnieuw naar het scherm brengen, maar dan als tv-serie. Dat kan eigenlijk alleen met een gloednieuwe cast, maar er is een actrice die toch eigenlijk graag terug wil keren.
In de nieuwe Harry Potter serie van HBO gaan we waarschijnlijk bijna geen acteurs uit de eerdere versie terugzien. Zeker de hoofdrolspelers zijn inmiddels te oud om hun eerdere personages te spelen. Maar dat hoeft niet te betekenen dat echt helemaal niemand terugkomt
In een interview met ScreenRant vertelt Natalia Tena, die Nymphadora Tonks speelde in de originele films, dat ze eigenlijk best graag in de nieuwe serie zou spelen. Haar eerste reactie was weliswaar niet heel enthousiast, maar ze vertelt dat ze gaandeweg het idee steeds leuker begon te vinden. Ze is er nu van overtuigd dat de serie heel goed wordt.
Tena vertelt dat ze nu met haar agent in gesprek gaat in de hoop dat ze in de serie terechtkomt. Ze denkt alleen niet dezelfde rol te gaan spelen als eerst. Ze werpt op dat ze nu misschien oud genoeg is om één van de docenten van Zweinstein te spelen.

Wanneer komt de nieuwe Harry Potter-serie naar HBO Max?

Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat de nieuwe Harry Potter-serie daadwerkelijk verschijnt. De serie is onlangs pas aangekondigd, tegelijk met de naamsverandering van HBO Max. Voor zover bekend is de serie nog niet heel ver in productie en dat er sinds de aankondiging een schrijversstaking is begonnen zal niet meehelpen.

Populair Nieuws