‘Harry Potter-ster speelt in langverwachte Marvel-film’

News
woensdag, 13 september 2023 om 14:00
harry potterf1641210769
Zowel de Harry Potter-franchise als het Marvel Cinematic Universe hebben vrij veel personages. Het is dan ook geen wonder dat er al wat acteurs in beide universums hebben gezeten. Nu wordt beweerd dat dé onbetwiste ster van Harry Potter een Marvel-rol te pakken heeft.
Sinds zijn rol als Harry Potter heeft Daniel Radcliffe zeker niet stilgezeten, maar hij zit niet meer in heel veel grote franchises. Maar dat gaat misschien veranderen. Volgens insider Daniel Richtman zal Radcliffe te zien zijn in een langverwachte Marvel-film (via NME).
Radcliffe zou namelijk een rol te pakken hebben in Deadpool 3. Zijn rol is geheim en Richtman heeft dan ook niets te melden over wie Radcliffe zal spelen in de film. Het duurt waarschijnlijk nog even voor we zeker weten of Radcliffe in de film zit, want de opnames van Deadpool 3 liggen stil in verband met de aanhoudende stakingen in Hollywood.

Deadpool 3 brengt groot Marvel-personage terug

Radcliffe is overigens niet de enige grote ster die zijn opwachting maakt in Deadpool 3. De film brengt ook Hugh Jackman terug als Wolverine. Daarmee maakt Wolverine ook gelijk zijn debuut in het MCU, want nu 20th Century Fox eigendom is van Disney zal Deadpool 3 onderdeel zijn van het MCU.
Als het goed is duurt het trouwens niet lang meer voordat Radcliffe niet meer de enige echt Harry Potter is. HBO gaat namelijk de boeken opnieuw verfilmen, maar dan als tv-serie. Radcliffe vindt het niet nodig om zelf in die serie te verschijnen en wenst zijn opvolger veel succes.

Populair Nieuws