Hugh Jackman keert terug als Wolverine in Deadpool 3

News
woensdag, 28 september 2022 om 9:30
planvoor deadpool 3 in mcu lijkt op de ontwerptafel te liggen 153412f1664349660
Hugh Jackman had de klauwen van Wolverine aan de wilgen gehangen na Logan. De acteur is nu alleen toch terug in de rol, samen naast Ryan Reynolds in Deadpool 3!
Er wordt ondertussen alweer een tijdje gewerkt aan Deadpool 3, maar tot nu toe waren er maar weinig details over de film verschenen. Het was alleen duidelijk gemaakt dat de Merc With a Mouth nu ook onderdeel zal uitmaken van de MCU, nadat Disney Fox heeft overgenomen en alle bijbehorende Marvel-rechten.
Dinsdagavond is er alleen plotseling een grote aankondiging gedaan over Deadpool 3. Op zijn eigen YouTube-kanaal heeft Ryan Reynolds, geheel in eigen stijl, een update gebracht over de film. Terwijl de acteur klaagt dat hij geen inspiratie heeft voor de sequel, maakt hij even nonchalant een grote rol bekend: Hugh Jackman keert in de film terug als Wolverine! Ook is de releasedatum voor Deadpool 3 bekendgemaakt, namelijk 6 september 2024.

Was Wolverine niet met pensioen gegaan?

De acteur was eigenlijk klaar met de rol na het zeer goed ontvangen Logan. Jackman vond de film de perfecte afsluiter voor de agressieve superheld, na een lange loopbaan. De iconische held wordt namelijk al gespeeld door Jackman sinds 2000, met zijn verschijning in de eerste X-Men.
Een rol voor Wolverine in Deadpool 3 komt alleen niet geheel als verrassing. Door de verschillende tijdlijnen in de X-Men films is namelijk het excuus goed te verzinnen dat dit de andere Wolverine is dan in Logan. Daarnaast heeft Hugh Jackman al eerder positief gereageerd op een mogelijke cameo in Deadpool 3.