Steam pakt uit met dikke korting in jubileum sale!

News
woensdag, 13 september 2023 om 13:30
steamf1662720330
Wie games speelt op PC heeft vrijwel zeker een Steam-account. Hoewel er enige concurrentie is van andere bedrijven is Steam de populairste launcher voor PC-games. Valve viert het jubileum van het platform nu met een grote sale.
Wie op zoek is naar een nieuwe game, of juist een klassieker, kan momenteel terecht bij Steam. De launcher is namelijk 20 jaar oud en om dat te vieren worden er flinke kortingen uitgedeeld. Veel games zijn nu te scoren voor minder dan een euro.

Alle Valve games met korting te scoren op Steam

Alle games van Valve zelf doen mee aan de sale, waaronder klassiekers als Half-Life en Left 4 Dead. Ook is er een overzicht van de grootste Steam-hits per jaar en veel daarvan zijn ook afgeprijs. Hieronder hebben we het één en ander op een rijtje gezet.
Er zijn nog meer deals te vinden via Steam. De pagina voor het jubileum staat bovendien ook vol met leuke weetjes over games en andere pop culture.
Mocht je op zoek zijn naar heel andere deals, dan zijn er ook opties. MediaMarkt heeft veel deals op tech. Bij bol.com kun je LEGO met korting scoren.

Populair Nieuws