Wolverine krijgt opvallende look in Deadpool 3

News
maandag, 10 juli 2023 om 18:00
wolverinef1625647142
Een nieuwe Deadpool film heeft even op zich laten wachten, maar komt gestaag dichterbij. Bovendien belooft het een interessante film te worden voor fans van de X-Men films, want Hugh Jackman keert terug als Wolverine. Nu is een opvallende look voor zijn personage onthuld.
In 2017 nam Hugh Jackman in de sterk ontvangen film Logan afscheid als Wolverine. Maar de populariteit van zijn versie van het personage is blijvend gebleken en voor Deadpool 3 is hij weer teruggevraagd. Het lijkt er alleen op dat de Wolverine die we te zien krijgen toch iets anders is dan veel fans hadden verwacht.
Ryan Reynolds deelde namelijk via Instagram een setfoto van Deadpool 3, die al snel ook verspreid werd door andere kanalen. Daarop is te zien hoe Deadpool, traditiegetrouw in het rood, zij aan zij loopt met Wolverine. Laatstgenoemde springt alleen erg in het oog, want hij is helemaal in het geel gehuld.

Nieuw Wolverine-kostuum meer als in de comics

Die kleur zal fans van Marvel comic books en animatieseries niet al te veel verbazen. Wolverine heeft altijd al een geel kostuum met zwarte of blauwe accenten. De X-Men films van Fox leken alleen een aversie te hebben tegen kostuums die kloppen met de comics en zodoende was Hugh Jackman nog nooit in een geel kostuum te zien.
Deadpool 3 pakt het dus iets anders aan door Jackman wel in een fel geel pak te hijsen. Of de acteur dat net zo goed staat als zijn eerdere Wolverine-kostuums gaan we volgend jaar merken. Deadpool 3 staat gepland voor een release in mei 2024.