Harrowstorm en Update 25 zijn gelanceerd voor The Elder Scrolls Online!

  Elder Scrolls Online-spelers zaten er al een tijdje naar uit te kijken, maar ze kunnen nu eindelijk aan de slag met de nieuwe Harrowstorm DLC. Gelijktijdig is ook Update 25 live gegaan, een patch die onder de kap veel aanpassingen maakt.

  De Dark Heart of Skyrim verhaallijn is vanaf nu officieel begonnen in The Elder Scrolls Online. De Harrowstorm DLC vormt namelijk de proloog op de aankomende nieuwe uitbreiding, Greymoor. De DLC introduceert twee uitdagende nieuwe dungeons, één op het ijskoude eiland Icereach en de ander in een eeuwenoude graftombe onder de woestijn van Bankorai.

  Uiteraard is er ook weer genoeg nieuwe loot om te verzamelen in de dungeons. Zo hebben spelers de mogelijkheid om een handjevol nieuwe armor sets te bemachtigen. De DLC is helemaal gratis voor ESO Plus-leden, maar kan ook los aangeschaft worden voor 1500 Crowns.

  Elder Scrolls Online opnieuw installeren

  Naast de Harrowstorm DLC is ook Update 25 live gegaan. Wanneer je de The Elder Scrolls Online de volgende keer opstart, zul je de game helemaal opnieuw moeten installeren. Ontwikkelaar Zenimax heeft namelijk de patchstructuur aangepast, waardoor de game in het vervolg een stuk minder ruimte zal innemen op je PC, PlayStation 4 of Xbox One.

  De nieuwe update zal er daarnaast ook voor zorgen dat de framerate een stuk soepeler zal zijn, dat objecten en karakters sneller worden ingeladen en nog meer veranderingen onder de kap. Het opnieuw installeren van de game zal wat geduld kosten, maar gelukkig zijn een hoop oude, technische problemen nu wel opgelost in The Elder Scrolls Online.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.