De gevaren in de Elder Scrolls Online Harrowstorm DLC zijn onthuld

  Binnenkort zal het hoofdstuk The Dark Heart of Skyrim beginnen voor The Elder Scrolls Online, met de lancering van de Harrowstorm DLC. Ontwikkelaar Zenimax heeft al uit de doeken gedaan wat spelers onder andere kunnen verwachten in de nieuwe content.

  Het gevaar van de draken is geweken en The Year of the Dragon is dan ook bijna voorbij voor The Elder Scrolls Online. Dat betekent alleen niet dat avonturiers nu rustig van hun pensioen kunnen genieten, want diep onder de bevroren grond van Skyrim verzameld een Vampire Lord zijn leger.

  Hoe die situatie tot stand is gekomen moet iets duidelijker worden met de Harrowstorm DLC. Met de content pack krijgen spelers er twee uitdagende nieuwe dungeons bij en ontwikkelaar Zenimax heeft één van kerkers alvast uit de doeken gedaan.

  De heksen van Icereach Coven

  Net zoals in Nederland raast er een storm over het land van Skyrim en het ijskoude eiland Icereach moet dan ook worden onderzocht, waar de stormen vandaan lijken te komen. Het eiland is namelijk de thuisbasis van een groep heksen en een expeditie is er ook nog eens spoorloos verdwenen.

  De heksen schuwen er bovendien niet voor om verboden magie te gebruiken om monsters van alle soorten en maten op te roepen. Denk daarbij aan vijanden van alle elementen en natuurlijk ook hordes aan zombies. Gelukkig krijgen spelers wel hulp van de onverstoorbare Lyris Titanborn.

  Nieuwe loot in de Harrowstorm DLC

  Uiteraard wil je als speler ook beloond worden voor je harde werk in de dungeons en dat komt dan ook in de vorm van gloednieuwe armor sets en wapens. Eén van die sets is gebaseerd op de behulpzame Nord: Titanborn Strength. Deze medium armor verhoogt de schade van jouw fysieke aanvallen en geeft je een berserk-achtig effect. Des te meer schade je ontvangt, des te meer schade je zal uitdelen. Perfect voor de spelers onder ons die ervan houden om als Leeroy Jenkins een gevecht in de rennen.

  De Harrowstorm DLC zal lanceren op 24 februari voor PC en op 10 maart voor de Xbox One en PlayStation 4. Tegelijkertijd zal ook Update 25 uitgerold worden, wat voor veel veranderingen zal zorgen in The Elder Scrolls Online.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.