De grappling hook gaat weer een vitale rol spelen in The Elder Scrolls Online DLC

  Spelers kunnen bijna aan de slag met de Harrowstorm DLC voor The Elder Scrolls Online, maar voor het zover is heeft ontwikkelaar Zenimax de laatste dungeon uit de doeken gedaan. De avonturiers onder ons kunnen in hun handjes wrijven, want de grappling hook gaat weer een grote rol spelen.

  De Harrowstorm DLC voor The Elder Scrolls Online zal twee nieuwe dungeons gaan bevatten, waarbij we voor Icereach warme kleding moeten inpakken. De andere kerker, Unhallowed Grave, zorgt gelukkig voor een iets zachter klimaat. Spelers moeten namelijk een tombe onder de woestijn van Bangkorai veiligstellen.

  Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want huurlingen van de Draugrkin hebben hun intrek genomen in de enorme, ondergrondse begraafplaats. Bovendien zal je niet alleen moeten afrekenen met vijanden van vlees en warm bloed, want tussen de gelederen van de Draugrkin zitten flink wat necromancers. Laat een graftombe nu een perfecte voedbodem zijn hun zwarte kunsten.

  Grijphaak voor bossfights

  De tombe onder Bangkorai heeft al een lange tijd geen onderhoud meer gehad en het ondergrondse complex is dan ook niet meer in optimale staat. Spelers moeten dan ook hun innerlijke Indiana Jones naar boven halen en de kerker doorkruisen door middel van een grappling hook. De grijphaak zal daarnaast ook een belangrijke rol spelen bij bossfights en is nodig om de geheimen van de dungeon te ontdekken.

  Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten totdat de Harrowstorm DLC voor The Elder Scrolls Online uitkomt. PC-spelers kunnen namelijk op 24 februari met de nieuwe dungeons aan de slag en avonturiers op de PS4 en Xbox One moeten geduld hebben tot 10 maart. Tegelijkertijd zal ook Update 25 lanceren.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.