We gaan terug naar Skyrim met de nieuwe Elder Scrolls Online uitbreiding

  Met Elder Scrolls Online hebben we al veel nieuwe gebieden in Tamriel kunnen verkennen, maar met de nieuwste uitbreiding komen we terecht in een bekend territorium. In The Elder Scrolls Online: Greymoor reizen we namelijk opnieuw af naar Skyrim!

  Het is niet zonder reden dat de avonturiers in Tamriel naar het koude noorden worden geroepen. Er is namelijk een machtige Vampire Lord naar het gebied getrokken, die allerlei vampieren, heksen en weerwolven oproept. Daar zal een stokje voor gestoken moeten worden, voordat de bloeddrinker het hele continent in nog een oorlog stort.

  Net zoals de Season of the Dragon zal de nieuwe uitbreiding voor Elder Scrolls Online weer onderdeel zijn van een jaar lang aan content, getiteld The Dark Heart of Skyrim. Het nieuwe seizoen zal bovendien ook niet beginnen met Greymoor, maar met de Harrowstorm DLC dungeon pack, die gepland staat voor een release in maart.

  The Elder Scrolls Online: Greymoor komt iets later uit. Op PC zal de uitbreiding uitkomen op 18 mei, terwijl spelers op de PlayStation 4 en Xbox One moeten wachten tot 2 juni.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.