Er gaat voor Elder Scrolls Online achter de schermen veel veranderen in Update 25

  The Elder Scrolls Online mag alweer bijna haar zesde verjaardag vieren. Om de MMO up-to-date te houden in 2020 is ontwikkelaar Zenimax hard aan het werk om de game soepeler te laten lopen en de grootte aan te pakken.

  Elke Elder Scrolls Online-speler is er wel mee bekend: de enorme hoeveelheid ruimte die ESO in beslag neemt op je PC of console. Elke patch en uitbreiding komt er weer een aantal gigabyte bij. Gelukkig is dat binnenkort verleden tijd, want Zenimax past het patching process compleet aan. Daarmee zullen de patches maar 16GB in beslag nemen op PC en 30GB op de PlayStation 4 en Xbox One. Elke speler moet daarvoor alleen wel de game helemaal opnieuw downloaden.

  Zenimax is daarnaast ook bezig om de laadtijden en framerate van Elder Scrolls Online te verbeteren. De eerste fase van aanpassingen zal samen met de patching overhaul lanceren en in het tweede kwartaal komt daar nog een aantal verbeteringen bovenop.

  Nieuwe content op komst

  De aankomende patch, getiteld Update 25, zal ook de nieuwe Harrowstorm DLC introduceren. Op 24 februari kunnen PC-spelers met de nieuwe content aan de slag, terwijl spelers op de console moeten wachten tot 10 maart. De twee dungeons vormen een introductie op de Greymoor-uitbreiding, die weer verschijnt op 18 mei en avonturiers stuurt naar Skyrim.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.