Halo TV-serie krijgt heel snel een nieuwe trailer

News
donderdag, 27 januari 2022 om 17:30
halo infinite master chieff1616493849
Er komt binnenkort een nieuwe trailer rondom de TV-serie van Halo uit. Deze zondag zal tijdens het NFL kampioenschap in de pauze een trailer getoond worden. Het is wel opvallend dat Microsoft kiest voor een samenwerking met de NFL.
Tijdens de Game Awards kwam de Halo serie al even voorbij, maar erg veel over deze nieuwe show werd nog niet bekendgemaakt. Het wachten is voorbij, nu Paramount een nieuwe trailer aangekondigd heeft. Tijdens de halftime van NFL’s AFC championship zal de nieuwe trailer rondom de populaire video game reeks getoond worden. De serie zelf komt als het goed is in 2023 uit en zal te zien zijn op Paramount Plus. In Nederland zal de serie verschijnen op SkyShowtime.
Wat er verder precies verwacht kan worden van de trailer en überhaupt de serie is nog onduidelijk. Wel is Halo de laatste tijd veel in het nieuws. Dit komt vooral rondom de gloednieuwe game Halo Infinite, die de succesvolste lancering binnen de Halo franchise op haar naam heeft. De game is ontzettend goed ontvangen, en 343 industries luistert goed naar de community en past de game aan waar nodig is. Halo Infinite bestaat uit een gratis multiplayer en een campaign waar je wel je portemonnee voor tevoorschijn moet trekken.

Indrukwekkende prestaties in Halo Infinite

De nieuwste Halo game kent ook steeds meer records. De ene na de andere indrukwekkende prestatie wordt neergezet. Zo is het één speler gelukt om honderd potjes FFA achter elkaar te winnen. Een andere speler heeft ondertussen de campaign van Halo Infinite in binnen vier uur uitgespeeld zonder ook maar één kogel af te vuren.