Pokémon Legends: Arceus krijgt eerste update voor lancering

News
donderdag, 27 januari 2022 om 17:00
pokemon legends arceusf1641979932
Pokémon Legends: Arceus heeft haar eerste update gekregen. De update zorgt dat enkele problemen zijn opgelost voor de officiële lancering.
Pokémon Legends: Arceus staat op het punt om uit te komen voor de Nintendo Switch. Nu heeft Nintendo al de eerste update van de game uitgebracht. Als zodanig zal versie 1.0.1 beschikbaar zijn om te downloaden zodra spelers de game opstarten. Zoals te verwachten met een pre-lauch-update, zal deze aan de kleine kant zijn en lost hij enkele problemen op voordat de game officieel te spelen is.
Nintendo is niet specifiek ingegaan op de problemen die zijn opgelost. Op de officiële website staat dat de update “automatisch wordt gedownload en geïnstalleerd als het systeem is verbonden met internet en de Auto-Update Software-instelling is ingeschakeld.”
Pokémon Legends: Arceus is een van de meest langverwachte games van de franchise. De game speelt zich af in het verre verleden van de Pokémon-wereld. Je doel is om je Pokédex volledig te vullen en dat doe je in de Hisui-regio en het oude Sinnoh-gebied. De game van Game Freak belooft dat Legends: Arceus erg afwijkt van voorgaande Pokémon-games. Zo is het meest opvallende dat de game meer open locaties biedt voor spelers om zo Pokémon te achtervolgen.

Pokémon Legends: Arceus gelekt vlak voor release

Eerder deze maand werd de Pokémon-game gelekt. Zo werden er op Twitter massaal beelden gedeeld van de game. Zo werd er bevestigd dat de game singleplayer is en dat er geen co-op optie is.
Pokémon Legends: Arceus is vanaf 28 januari beschikbaar voor de Nintendo Switch.