Halo veteraan zet verbazingwekkend record neer

News
donderdag, 30 december 2021 om 10:00
halo infinite multiplayerf1642348001
Het is Halo veteraan Mint Blitz gelukt om een verbazingwekkend record neer te zetten in Halo Infinite multiplayer. Hij heeft namelijk 100 potjes achter elkaar gewonnen in Free For All.
Mint Blitz, een YouTuber die ontzettend veel van Halo houdt, heeft onlangs een video geupload waarin hij honderd potjes achter elkaar wint in FFA van Halo Infinite. De Free For All versie van Halo Infinite is pas net uit, en de prestatie is dan ook enorm knap aangezien hij niet eerder heeft kunnen oefenen. In de Halo Tracker statistieken staat alleen wel dat hij één potje verloren heeft, maar dat kwam omdat zijn PC crashte.
In eerste instantie werd de Australische YouTuber uitgedaagd om 50 potjes achter elkaar te winnen, maar terwijl hij meer won en won kwam hij erachter dat zelfs 100 potjes misschien wel mogelijk is. Zoals eerder gemeld heeft hij vanwege een PC crash wel wat moeilijkheden gehad, maar hij heeft bewijs hiervoor en verklaart ook dat hij een leiding van tien kills had. Al met al heeft Mint Blitz een bizarre prestatie neergezet.

Wat heeft Blitz geleerd tijdens zijn avontuur?

Tijdens zijn potjes kwam Blitz achter één probleem, en dat is dat er maar weinig snipers in de game zitten. Wanneer je in andere Halo games een sniper te pakken kreeg, kon je meteen aan het werk om eerste te worden. De snipers zijn erg goed in Halo, en het viel Blitz daarom tegen dat Halo infinite er zo weinig heeft. In de honderd potjes die Blitz gespeeld heeft, vertelt hij dat hij maar twee snipers heeft opgepakt.
Heel erg vond Blitz het nou ook weer niet, het dwong hem namelijk om op een andere manier te spelen. Ook leerde hij beter omgaan met de andere wapens. Maar we kunnen natuurlijk niet uitsluiten dat de klacht een kleine hint is voor 343 Industries.