Guerrilla bevestigt Horizon Forbidden West sequel

News
maandag, 24 april 2023 om 17:00
horizon forbidden westf1644834324
Sinds kort kunnen fans van Horizon aan de slag met de Burning Shores DLC voor Horizon Forbidden West. Dat is alleen niet het einde van Aloys avontuur. Guerrilla heeft een derde game nu bevestigd.
Horizon Forbidden West was, net als zijn voorganger, een groot succes. Een derde deel leek dan ook al vrij zeker. Zowel Forbidden West als de Burning Shores DLC bevatten hier en daar al hints naar een nieuw avontuur.
Dat is nu bijna stilletjes bevestigd door Guerrilla in een bericht over studio-baas Angie Smets. Zij krijgt een nieuwe rol bij PlayStation Studios, waardoor het leiderschap bij Guerrilla verandert. De studio schrijft alle vertrouwen te hebben in dat leiderschap en ziet een mooie toekomst met “Aloys volgende avontuur” en het online project waar al een tijdje aan gewerkt wordt.

Welke Horizon games komen er aan?

Het ziet ernaar uit dat fans van de Horizon games niets tekort gaan komen. Eerder dit jaar verscheen al een VR-game genaamd Call of the Mountain en nu wordt er dus aan minstens twee nieuwe games gewerkt. Er zijn bovendien geruchten over een remaster van Zero Dawn.
Buiten de games om is er nog meer aan de hand met de franchise. Het is namelijk één van de vele games waar Sony een film of serie over maakt. In dit geval gaat het om een tv-serie voor Netflix.