Deze Marvel series komen uit na Falcon and the Winter Soldier

  We kunnen Sebastian Stan en Anthony Mackie zien schitteren in Marvel’s Falcon and the Winter Soldier, die nu razend populair is op Disney+. Door de populariteit van de MCU is het ook niet gek dat Marvel van plan is meer series te releasen op Disney+. Welke Marvel series kunnen we na The Falcon and the Winter Soldier nu verwachten?

  Disney+

  1. Loki

  De eerstvolgende Marvel serie die uitkomt op Disney+ na The Falcon and the Winter Soldier is Loki, de broer van Thor en ex-slechterik van de Avengers. Nadat Loki in Avengers: Endgame verdween met de Tesseract in 2012, weten we niet meer wat er met hem gebeurd is. Toch lijkt het erop dat we hier antwoord op krijgen in de gloednieuwe Loki serie, waar de Time Variance Authority dingen rechtzet met de anti-superheld. De serie komt 11 juni uit op Disney+.

  Bekijk de trailer van Marvel’s Loki hieronder:

  2. What If...?

  What If...? is de nieuwste animatieserie van Marvel, die na The Falcon and the Winter Soldier en Loki uitkomt in de zomer van 2021. What If...? vertelt verschillende verhalen over alternatieve gebeurtenissen, die gebeurd zouden zijn als er dingen anders gegaan waren in de originele Marvel films. Deze verhalen worden verteld door Uatu the Watcher.

  Bekijk hieronder een teaser van Marvel’s What If...?:

  3. Ms. Marvel

  Ms. Marvel vertelt het verhaal van Kamala Khan, gespeeld door Iman Vellani. Zij is een superheldin die shape-shifting superkrachten beschikt. Deze serie wordt laat 2021 gereleased op Disney+ en is verbonden met de nieuwste Captain Marvel 2 film. Veel is er nog niet bekend van de serie. Wel wordt dit Marvel’s meest diverse verhaal tot nu toe.

  Andere Marvel series die eraan komen

  Naast deze drie series komen er ook andere gloednieuwe Marvel projecten aan zoals Hawkeye, Moon Knight, She-Hulk en Secret Invasion. Voor welke serie ben jij het meest enthousiast? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.