‘Grote nieuwe PS5 update heeft releasedatum’

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 12:00
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Er is een aantal mooie features dat zijn opwachting maakt op PS5. Maar wanneer gaan deze eigenlijk verschijnen? Als we insider Tom Henderson mogen geloven is de releasedatum van de volgende PS5 update bekend.
Onlangs wist de bekende en veelal betrouwbare insider Tom Henderson te melden dat volledige Discord-integratie op weg was naar PS5. Deze feature wordt volgens Henderson geïntroduceerd in update 7.00, die “in de komende maanden” uit moet komen. Eerst moet alleen update 6.00 nog uitkomen.
Beide updates hebben volgens Henderson nu een releasedatum. Update 6.00, die onder andere Gamelists en 1440p ondersteuning brengt, komt al snel. Deze update zou voor 7 september op de planning staan en dus over iets meer dan een week uitkomen.

Wanneer is de release van de Discord update op PS5?

Update 7.00 zou daarentegen pas op 8 maart 2023 verschijnen. Dat is een stuk verder weg dan veel mensen aanvankelijk dachten toen gezegd werd dat deze update in de komende maanden zou komen. Als deze datum klopt en niet meer verandert moeten we nog een half jaar wachten voor we Discord op PlayStation kunnen gebruiken in plaats van voice chat.
In de tussentijd is Xbox al een stapje verder met de integratie van Discord. Xbox Insiders kunnen deze functionaliteit al testen. Hoewel een releasedatum voor alle gebruikers er nog niet is, duurt het meestal niet lang voordat het grote publiek een feature krijgt als Xbox Insiders er eenmaal mee aan de slag kunnen.

Populair Nieuws