PS5 update brengt veel gevraagde features

News
woensdag, 03 augustus 2022 om 15:16
playstation 5 thumbf1624433855
De PS5 krijgt er een paar nieuwe features bij. Bèta-testers kunnen vanaf vandaag aan de slag met een nieuwe update die een paar welkome toevoegingen brengt. Het is de bedoeling dat de update later dit jaar voor iedereen beschikbaar wordt.
Wie veel games heeft zal blij zijn met de nieuwe PS5 update, want je kunt met deze update mappen aanmaken. Sony noemt ze Gamelists en je kunt er vijftien maken die elk maximaal honderd games bevatten. Dezelfde game kan in meerdere Gamelists gezet worden en je kunt de Gamelists zelf namen geven.
Ook visueel brengt de PS5 update een nieuwe optie. Je kunt namelijk kiezen voor 1440p resolutie (op monitoren en tv’s die dat ondersteunen). Als een game 1440p ondersteunt kun je die native weer laten geven, maar als je game bijvoorbeeld 4K ondersteunt kunnen er ook wat visuele voordelen kleven aan het gebruik van een 1440p scherm.
De nieuwe update brengt ook wat sociale features met zich mee. Zo wordt het mogelijk om te verzoeken dat een vriend Share Screen aanzet. Daarnaast kun je nu notificaties krijgen van games waar je je bij aan kunt sluiten, wat je vervolgens direct via die notificatie kunt doen.
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531

Wanneer kun je de PS5 updates downloaden?

Op dit moment kunnen alleen PS5 beta testers van al deze features gaan genieten. Er is nog wat tijd voor nodig om alles goed te testen en te perfectioneren. Sony wil de update dit jaar nog voor iedereen beschikbaar maken, maar het is nog onbekend wanneer het zover is.

Populair Nieuws