Greedfall krijgt next-gen upgrade en nieuwe uitbreiding

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 8:00
2021 06 24 greedfallf1624555199
De fantasie-RPG game Greedfall krijgt eind deze maand een next-gen upgrade voor PS5 en Xbox Series X/S. Ook krijgt de game een nieuwe uitbreiding genaamd The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding is ook onderdeel van de nieuwe Gold Edition van Greedfall, die ook eind juni beschikbaar zal zijn.
Greedfall is een game van Spiders Studio en Focus Home Interactive. In de game zet je je eerste stappen in een nieuwe wereld waar je vrienden kan maken, maar ook verraad kan plegen en facties kan bedriegen. Door verschillende quests te voltooien kun je jouw uiteindelijke uitkomst geheel zelf bepalen.
Nu heeft Focus Home Interactive aangekondigd dat er binnenkort een next-gen upgrade voor de game verschijnt op de PS5 en Xbox Series X/S, met daarnaast een gloednieuwe uitbreiding genaamd The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding is inbegrepen in de Gold Edition van Greedfall.
De next-gen upgrade van Greedfall voorziet de game van een 4K-resolutie, kortere laadtijden, sterk verbeterde graphics en 60 fps in Performance Mode. Zowel de next-gen upgrade als de Gold Edition met de nieuwe DLC komen 30 juni uit. De nieuwe editie en de uitbreiding zullen beschikbaar zijn voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

De nieuwe Greedfall uitbreiding

De nieuwe uitbreiding The De Vespe Conspiracy breidt het verhaal van de Greedfall-wereld verder uit. Zo kun je kennismaken met een eerder onbekend gedeelte van Teer Fradee. Hier moet je een weg zien te vinden door een doolhof van leugens, manipulaties en grote geheimen. Je moet een samenzwering ontrafelen die machtsverhoudingen dreigt te verstoren. In de uitbreiding kun je het gevecht aangaan met nieuwe wezens en kun je je uitrusting upgraden terwijl je onbekend gebied verkent op het eiland.