Cruella krijgt mogelijk een eigen serie op Disney+

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 9:00
cruellaf1624558101
Cruella is op Disney+ en in enkele bioscopen waar de film te zien is een groot succes. Emma Stone, de actrice die Cruella speelt, en regisseur Craig Gillespie zijn daar vanzelfsprekend heel erg blij mee. Zo blij zelfs dat er een gerucht de ronde doet dat de twee met Disney willen werken aan een serie rond Cruella de Vil.
De geruchten gaan wat verder dan alleen gesprekken die mogelijk plaats hebben gevonden tussen Emma Stone, Craig Gillespie en Disney. Disney zelf schijnt namelijk een serie voor Disney+ te hebben besteld op basis van Cruella. De film weet onder menig filmliefhebber enorm goed te scoren en lokt ook veel mensen naar de bioscoopzalen.
De serie rond Cruella zou een eigen universum opbouwen dat vergelijkbaar is met dat van Marvel. Er zou dus sprake zijn van meerdere personages en verhalen die wel allemaal aan elkaar verbonden zijn. Hoeveel hiervan waargemaakt gaat worden is nog maar de vraag, maar het is ongetwijfeld een interessant idee.

Wie komt er voor in de Cruella serie?

Verder dan enkel een idee hebben we over een Cruella serie nog helemaal niets gehoord. We weten dus niet over welke personages de serie zou kunnen of moeten gaan. Giant Freaking Robot wist het nieuws over de serie op te vangen, maar ook zij weten niets over de personages of het verhaal.
Wat natuurlijk wel kan en ergens logisch is, is dat de serie gaat over de partners in crime van Cruella, Jasper en Horace. Aangezien zij ook een eigen verhaal en verleden hebben, is er een kans dat dat met behulp van een serie wordt verteld.