Gratis Epic Store game van 19 december bekend

News
zondag, 19 december 2021 om 18:30
epic gamesf1645113725
Het is weer vijf uur geweest en dus is de nieuwe gratis game in de Epic Store bekendgemaakt. Vandaag krijgen we een open-wereld horrorgame voorgeschoteld. Wees er snel bij om deze game te claimen, dat kan maar 24 uur!
De Holiday Sale is van start in de Epic Store en Epic doet waar het goed in is: gratis games weggeven! Dagelijks wordt een nieuwe gratis game weggegeven, die vanaf 17:00 uur 24 uur lang beschikbaar is. je hoeft dus niet te dringen, maar vergeet niet voor 17:00 uur de game te claimen, anders gaat hij aan je neus voorbij.
De game van vandaag is The Vanishing of Ethan Carter en is tot 17:00 morgen middag beschikbaar om te claimen. The Vanishing of Ethan Carter is een open wereld horrorgame waarbij je vrijelijk rond kan lopen om het mysterie rond de dood van de Carters moet zien te verklaren. De game it vol met paranormale ervaringen waarmee de toedracht tot de dood van de Carters bijeen gepuzzeld moet worden.

The Vanishing of Ethan Carter gratis in de Epic Store tot 20 december 17:00 uur

Nadat de Epic Store het de eerste dag erg moeilijk had, lijkt Epic de toeloop rond vijf uur inmiddels onder controle te hebben. Ja kan dus gerust inloggen in de Store om The Vanishing... te claimen. Wachten kan natuurlijk ook, maar wacht niet te lang. The Vanishing of Ethan Carter blijft tot morgen 20 december vijf uur beschikbaar.
Epic Games geeft gedurende de Holiday Sales elke dag een gratis game weg. De Holiday Sale startte de 16e december met het weggeven van Senmue III. Eerder waren dat Neon Abbys en Remnant: From the Ashes.

Populair Nieuws