Nieuwe gratis Epic Store game nu beschikbaar!

News
maandag, 20 december 2021 om 17:30
loop hero switchf1615283910
We kunnen de klok er inmiddels op gelijk zetten, want om 17.00 uur komt Epic Games met de nieuwe gratis game in de Store. Vandaag is dat Loop Hero van Devolver Digital. Wees er snel bij om deze game te claimen, want dat kan maar 24 uur!
De Holiday Sale is van start in de Epic Store en Epic doet waar het goed in is: gratis games weggeven! Dagelijks wordt een nieuwe gratis game weggegeven, die vanaf 17.00 uur 24 uur lang beschikbaar is. Je hoeft dus niet te dringen, maar vergeet niet voor 17.00 uur de game te claimen, anders gaat hij aan je neus voorbij.
De game van vandaag is Loop Hero en is tot 17.00 uur morgenmiddag beschikbaar om te claimen. Loop Hero lijkt op een dungeon crawler, maar is een card game. De wereld is in een oneindige loop terecht gekomen door toedoen van The Lich. Met je kaarten kan je het pad van jouw held aanpassen, loot verzamelen en je basiskamp uitbreiden. Met iedere expeditie wordt je sterker en maak je meer kans tegen de vijandige hordes in de hoop de eindeloze loop te kunnen doorbreken.
Loop Hero is een indie-game op de markt gebracht door Devolver Digital. Laat je niet door de pixel-graphics afleiden, want deze game is het spelen waard, mede getuige de vele positieve reviews die de game kreeg.

Loop Hero gratis in de Epic Store tot 21 december 17.00 uur

We raken er inmiddels aan gewend, gratis games van Epic Games. Na wat aanloopproblemen loopt alles inmiddels als een zonnetje, dus snel inloggen en de game claimen! Heb je nog geen mogelijkheid Loop Hero te claimen, wees gerust, je hebt nog even. Loop Hero blijft tot morgen 21 december 17.00 uur beschikbaar.
Epic Games geeft gedurende de Holiday Sales elke dag een gratis game weg. De Holiday Sale startte de 16e december met het weggeven van Senmue III. Daarna waren dat Neon Abbys, Remnant: From the Ashes en The Vanishing of Ethan Carter aan de beurt.