Gratis Epic Store game van 26 december bekend

News
zondag, 26 december 2021 om 17:00
epic gamesf1645113725
Ook deze tweede kerstdag heeft de Epic Games Store weer een gratis game voor ons! Zoals elke dag tijdens de Holiday Sale heeft Epic weer een leuke game die 24 uur uur lang helemaal gratis te claimen is.
De Holiday Sale is van start in de Epic Store en Epic doet waar het goed in is: gratis games weggeven! Dagelijks wordt een nieuwe gratis game weggegeven, die vanaf 17:00 uur 24 uur lang beschikbaar is. Je hoeft dus niet te dringen, maar vergeet niet voor 17:00 uur de game te claimen, anders gaat hij aan je neus voorbij.
Vandaag mogen we Control claimen. Control is een third-person shooter ontwikkeld door Remedy Entertainmen. Als kersverse deirecteur van de Federal Bureau of Control (FBC), een geheime overheidsorgaan dat niet-natuurlijke fenomenen bestudeert neem je het op te gen de Hiss, die de werkelijkheid binnnengevallen zijn. Gelukkig bezit je zelf ook over bovennatuurlijke gaven. Je gaat op zoek naar allerdaagse voorwerpen die de kern bevatten van deze bovennatuurlijke fenomenen, genaamd objects of Power. Control werd door onze eigen Rox beoordeeld met een 6.0, vooral omdat de game erg traag op gang komt en ze niet onder de indruk was van de graphics. Even doorbijten dus!
epic holiday salesf1640428504

Gratis game Control in de Epic Store tot 27 december 17:00 uur

Epic Games geeft sinds 16 december elke dag een gratis game weg en gaat daarmee door tot de Holiday Sales afgelopen zijn. Tot 6 januari kunnen we dus dagelijks een gratis game scoren en wie zijn wij om daar nee tegen we zeggen? Snel scoren dus, die game! Via onderstaande link kan je inloggen in de Store en wordt je meteen doorgestuurd naar de pagina van Control. Veel plezier! Wachten niet te lang, de game is slechts 24 uur beschikbaar, wat betekent dat deze game tot morgen 27 december vijf uur beschikbaar blijft. Daarna kunnen we weer een nieuwe game verwachten.
De Holiday Sale startte de 16e december met het weggeven van Senmue III. Eerder waren dat onder anderen Neon Abbys en Remnant: From the Ashes, Mutant Year Zero, Pathfinder Kingmaker en Prey.

Populair Nieuws