De gratis Epic Store game van 27 december is bekend

News
maandag, 27 december 2021 om 17:30
epic gamesf1645113725
Een nieuwe dag en dus een nieuwe gratis game in de Epic Games Store. Vandaag heeft Epic Games een bijzonder leuke indie-game in de aanbieding. Ook deze game is weer 24 uur uur lang helemaal gratis te claimen in de Store, dus snel scoren die game!
De Holiday Sale is in volle gang en gaat ook na de kerstdagen gewoon door. Ook vandaag heeft Epic Games weer een gratis game voor ons in petto. Tijdens de Holiday Sale krijgen we immers elke dag een nieuwe game voorgeschoteld, die vervolgens 24 uur beschikbaar blijft. Je hoeft dus niet te dringen, maar vergeet niet voor 17:00 uur de game te claimen, anders gaat hij aan je neus voorbij.
Vandaag mogen we Mages of Mystralia gratis binnenhalen. Deze game van ontwikkelaar Borealys Games draait om magiër Zia, die ontdekt dat ze magische krachten heeft. Maar bij die ontdekking creëert ze zoveel chaos, dat ze verbannen wordt. Terwijl ze in een vluchtplaats verblijft wordt ze gevraagd een oorlog tussen trollen en het anti-magiër koninkrijk Mystralia te helpen voorkomen, terwijl ze onderweg meer leert over haar eigen lot en een nog veel duisterder plot weet te ontrafelen.

Gratis game Mages of Mystralia in de Epic Store tot 28 december 17:00 uur

Epic Games geeft al sinds 16 december elke dag een gratis game weg en gaat daarmee door tot de Holiday Sales afgelopen zijn. Tot 6 januari kunnen we dus dagelijks een gratis game scoren en daar zeggen wij geen nee tegen! Scoren dus, die game! Via onderstaande link kan je inloggen in de Store en wordt je meteen doorgestuurd naar de pagina van Mages of Mystalia. Veel plezier! Wachten niet te lang, de game is slechts 24 uur beschikbaar, wat betekent dat deze game tot morgen 28 december vijf uur beschikbaar blijft. Daarna kunnen we weer een nieuwe game verwachten.
De Holiday Sale startte 16 december met het weggeven van Senmue III. Daarna waren onder andere Neon Abbys, Remnant: From the Ashes, Mutant Year Zero, Pathfinder Kingmaker, Control en Prey aan de beurt.

Populair Nieuws