Epic Games trapt Holiday Sale af met gratis Shenmue III

News
vrijdag, 17 december 2021 om 10:15
epic gamesf1645113725
Het is al vroeg kerst bij Epic Games. Vandaag is de Holiday Sale gestart in de Epic Store en om dat te vieren geeft Epic elke dag een gratis game weg. Om te beginnen met Shenmue III. Maar, wees er op tijd bij, de gratis game wisselt elke dag!
De geruchten waren er al eerder deze week, maar nu weten we het zeker: de Holiday Sale in de Epic Store is van start. Tijdens deze sale kan je niet alleen gebruik maken van flinke kortingen, Epic Games geeft ook elke dag een gratis game weg! Dagelijks om 17.00 uur verschijnt de nieuwe gratis game en je hebt 24 uur om de game te claimen.
Vandaag is de eerste gratis game verschenen en dat is Shenmue III. de game van Deep Silver uit 2019, die na een uiterst succesvolle Kickstarter campagne het levenslicht zag. De lancering was met nogal wat controverse omringd omdat de ontwikkelaar besloot de game alleen via de Epic Store uit te brengen en niet via Steam. Inmiddels is de game overigens al wel op Steam te vinden.

Shenmue 3 gratis in de Epic Store

Vandaag is Shenmue 3 dus gratis te claimen in de Epic Store. Dit kan nog tot vanavond 17.00 uur, daarna is dit aanbod voorbij en zal er een nieuwe gratis game onthuld worden. Gisteren bleek de Epic Store niet bestand tegen de enorme aanloop aan geïnteresseerden, waardoor de Epic Store tijdelijk niet beschikbaar was.
Inmiddels is de rust teruggekeerd en kan je de game zonder problemen claimen. De verwachting is dat hetzelfde de komende dagen zal gebeuren rond 17.00 uur. Het is dus verstandig enig geduld te hebben en de gratis game op een later moment te claimen.