'God of War Ragnarok release opnieuw uitgesteld door Sony'

News
woensdag, 08 juni 2022 om 14:30
god of war ragnarokf1631221018
Veel fans kijken met smart uit naar de release van God of War Ragnarok. Naar verluidt heeft Sony de komst van de game nu opnieuw uitgesteld.
God of War uit 2018 wordt door velen gezien als een meesterwerk en het is dan ook geen verrassing dat spelers niet kunnen wachten om met het vervolg aan de slag te gaan. God of War Ragnarok zou eigenlijk al vorig jaar uitkomen, maar de game werd uitgesteld omdat ontwikkelaar Santa Monica Studios meer tijd nodig had, zodat werknemers veilig konden werken.
Nu zijn we alweer bijna halverwege 2022 en is God of War Ragnarok nog steeds niet verschenen. Sterker nog, Sony heeft zelfs geen officiële releasedatum onthuld, behalve de mededeling dat de game dit jaar zal verschijnen. Er gingen alleen wel geruchten dat de sequel op God of War op 30 september zou verschijnen, dat is namelijk de releasedatum die werd aangehouden in de PlayStation Database.
Het lijkt er alleen op dat Sony de game opnieuw heeft uitgesteld. Volgens Twitter-account PlayStation Game Size is de interne releasedatum namelijk aangepast van 30 september naar 31 december - een datum die normaal als placeholder wordt gebruikt.

Wanneer komt God of War Ragnarok dan wel uit?

Mogelijk wordt de nieuwe God of War uitgesteld door de komst van The Last of Us Remake. Volgens geruchten zal die game namelijk uitkomen op 9 september 2022, wat mogelijk tijdens de Summer Game Fest aangekondigd zal worden.
Twee grote releases in een maand tijd is niet handig voor Sony, dus zou God of War Ragnarok dan mogelijk ergens in oktober of november verschijnen. Recent hebben Microsoft en Bethesda Starfield uitgesteld van 22 november naar 2023, dus dat zou een mogelijkheid zijn voor Sony om een flinke sneer uit te delen aan de grote concurrent.

Populair Nieuws