God of War Ragnarök releasedatum in 2022 opnieuw bevestigd

News
maandag, 17 januari 2022 om 10:00
god of war ragnarokf1631221018
Sony heeft nogmaals benadrukt dat de God of War Ragnarök releasedatum gewoon voor 2022 gepland staat. De game moet later dit jaar verschijnen. Zo werd vorig jaar duidelijk gemaakt toen de game werd uitgesteld.
Sinds het uitstel van God of War Ragnarök is het behoorlijk stil geweest rondom de game van Santa Monica Studio. De ontwikkelaar van de 2018-reboot werkt al enige tijd aan het vervolg en de game werd in 2020 al aangekondigd met een korte teaser.
Vorig jaar, tijdens een PlayStation Showcase evenement, werd vervolgens de eerste gameplay van de game uit de doeken gedaan. In juni 2021 werd de God of War Ragnarök releasedatum alleen ook uitgesteld naar 2022. Reden hiervoor was onder andere de coronapandemie die de ontwikkeling van de game een stuk moeilijker maakt.
In 2022 lijkt de game nu daadwerkelijk uit te komen. Zo bevestigt Sony ook nogmaals via een nieuw artikel in de PlayStation Blog. Daarin blikt het bedrijf vooruit op de grootste games die dit jaar op de PlayStation-platformen verschijnen. Eén van die titels is God of War Ragnarök. Uiteraard zegt het nog niet wanneer de game precies verschijnt en nieuw uitstel is altijd mogelijk, maar Sony zelf verwacht de game in ieder geval nog dit jaar.

God of War Ragnarök releasedatum kan nog glippen

Toch is er wel een grote haak aan het verhaal. In hetzelfde artikel van de PlayStation Blog wordt ook Hogwarts Legacy genoemd als één van de grote games van 2022 die moet verschijnen. Nieuwe geruchten stellen alleen dat die game uitgesteld gaat worden naar 2023. Mocht die game daadwerkelijk uitgesteld worden, zegt het artikel op de PlayStation Blog niet meer zoveel over of games wel of niet verschijnen dit jaar.
Wel blijft duidelijk dat Sony doelt op een 2022 releasedatum voor God of War Ragnarök, maar of deze gehaald wordt is nog even afwachten.